Τα online καταστήματα που κατασκευάζουμε διαθέτουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • Responsive Design για σωστή προβολή σε κάθε συσκευή: υπολογιστές, tablet και κινητά.
  • UX Design για να προσφέρουν στους επισκέπτες μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης.
  • Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) για εύκολη και γρήγορη διαχείριση των παραγγελιών, προσθήκη/επεξεργασία προϊόντων, διενέργεια εκπτώσεων και προσφορών, ρύθμιση κόστους αποστολής ανά περιοχή κλπ.
  • Πιστοποιητικά ασφαλείας (SSL Certificates) για ασφαλείς συναλλαγές. Η κατοχή πιστοποιητικού SSL είναι απαραίτητη για κάθε eshop, προσφέρει αξιοπιστία, αύξηση των πωλήσεων και καλύτερη θέση στις μηχανές αναζήτησης.
  • Απλή διαδικασία παραγγελίας ώστε οι χρήστες να προχωρούν εύκολα στην ολοκλήρωση των αγορών τους.
  • Δυνατότητα πολλαπλών τρόπων πληρωμής. Πραγματοποιείται σύνδεση του eshop με τράπεζες και διεθνή συστήματα πληρωμών.

Σύνδεση e-shop με το Google Analytics

Το Google Analytics είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που παρέχει πολυάριθμες πληροφορίες για μια ιστοσελίδα. Παρακολουθώντας τα δεδομένα επισκεψιμότητας που συλλέγει το λογισμικό αυτό, μπορούμε να δούμε ποια είναι τα προϊόντα με τη μεγαλύτερη ζήτηση, τα αποτελέσματα που έχουν οι διαφημιστικές καμπάνιες, τα keywords που έφεραν επισκέπτες στο website μας κ.α.

Παρέχουμε την εγκατάσταση και ρύθμιση του λογισμικού καθώς και την εκπαίδευση σας στον τρόπο χρήσης. Εξετάζοντας τα δεδομένα που συγκεντρώνονται από το Google Analytics έχουμε τη δυνατότητα να σας προτείνουμε τρόπους για την προσέλκυση νέων πελατών και να σας καθοδηγήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση για την αύξηση των πωλήσεων σας.

Sindesi eshop me to Google Analytics

Προώθηση - διαφήμιση e-shop

Η κατασκευή του e-shop είναι το πρώτο βήμα αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκετό για να φέρει πωλήσεις και κέρδη στην επιχείρησή σας. Χρειάζεται και η σωστή προώθηση στα διάφορα κανάλια επικοινωνίας που θα γνωστοποιήσει στους καταναλωτές το είδος και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων σας.
Η προώθηση μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους ανάλογα με το επιχειρηματικό σας πλάνο, τα αποτελέσματα που θέλετε να επιτύχετε και το budget που διαθέτετε. Το WebFocus αναλαμβάνει διαφημιστικές καμπάνιες στα social media (SMM-Social Media Marketing), καμπάνιες Google Ads, σχεδιασμό και αποστολή newsletter (Email Marketing).

Proothisi kai diafimisi Eshop