Διαχείριση – Υποστήριξη

Διαχείριση – βελτιστοποίηση – συντήρηση ιστοσελίδων και eshop για επίλυση κάθε τεχνικού προβλήματος και σωστή λειτουργία

Αντιμετωπίζετε δυσκολίες με τη διαχείριση της ιστοσελίδας ή του eshop σας;
Το WebFocus αναλαμβάνει τη διαχείριση-υποστήριξη ιστοσελίδων για να είστε βέβαιοι ότι το website σας λειτουργεί με τον καλύτερο τρόπο.

Τι προσφέρουμε:

– Συνεχή παρακολούθηση της απόδοσης και της λειτουργίας ενός website
– Καθημερινό backup των αρχείων
– Ανανέωση του λογισμικού στις νεότερες εκδόσεις για ασφαλή λειτουργία
– Εισαγωγή περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες, videos κλπ)
– Καταχώριση προϊόντων σε ηλεκτρονικά καταστήματα (eshop)
– Διαφημιστικά banner για την προβολή των προϊόντων/υπηρεσιών σας
– Προσθήκη νέων λειτουργιών
– Αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων
 

Τι κερδίζετε:

– Πιο γρήγορη εισαγωγή του υλικού σας. Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες και θα καταχωρίσει το νέο σας υλικό στον μικρότερο δυνατό χρόνο.
– Ποιοτικό περιεχόμενο. Αναλαμβάνουμε την επιμέλεια και μορφοποίηση των κειμένων σας. Κάνουμε την επιλογή ή/και την επεξεργασία των εικόνων για καλύτερη εμφάνιση και απόδοση (συμπίεση των εικόνων για μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτωσης).
– Βελτιστοποίηση του περιεχομένου για τις μηχανές αναζήτησης. Παράλληλα με την καταχώριση του υλικού κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες για καλύτερο SEO (επιλογή keywords, προσθήκη κατάλληλων meta title και meta description κλπ).
– Προστασία από κακόβουλες επιθέσεις. Η σωστή συντήρηση και ανανέωση του λογισμικού προστατεύει την ιστοσελίδα σας από κυβερνοεπιθέσεις και κενά ασφαλείας.
– Κερδίζετε σε κόστος λειτουργίας καθώς δε χρειάζεται να προσλάβετε νέο προσωπικό για τη διαχείριση της ιστοσελίδας σας ούτε να εκπαιδεύσετε τους ήδη υπάρχοντες υπαλλήλους σας.

23/08/2017