Οδηγός ρύθμισης του Google Analytics σε ένα WordPress site

Το Google Analytics είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία για την παρακολούθηση της συμπεριφοράς των χρηστών σε μια ιστοσελίδα. Παρέχεται δωρεάν από τη Google και προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες στους κατόχους…

Continue ReadingΟδηγός ρύθμισης του Google Analytics σε ένα WordPress site

Kρυπτογράφηση των αρχείων μας

Τι προσφέρει η κρυπτογράφηση των αρχείων μας; Αν τα αρχεία μας είναι κρυπτογραφημένα, για να μπορέσει κάποιος να τα διαβάσει, να αποκτήσει πρόσβαση στα δεδομένα μας, χρειάζεται το κλειδί με το οποίο τα κρυπτογραφήσαμε...

Continue ReadingKρυπτογράφηση των αρχείων μας

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ασφάλεια

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) είναι μια από τις πιο παλιές και σημαντικές υπηρεσίες του διαδικτύου. Λόγω της παλαιότητας του, της τεχνικής του φύσης και του πρωτοκόλλου του δεν έχει ενσωματωμένη κρυπτογράφηση...

Continue ReadingΗλεκτρονικό ταχυδρομείο και ασφάλεια

12 συμβουλές SEO για τις επιχειρήσεις φιλοξενίας

  • Post category:SEO

Θέλετε να εμφανίζεστε ψηλότερα στα αποτελέσματα των Google, Bing, Yahoo και άλλων δημοφιλών μηχανών αναζήτησης; Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές SEO, ειδικά για ξενοδόχους, εστιάτορες και ιδιοκτήτες αξιοθέατων.

Continue Reading12 συμβουλές SEO για τις επιχειρήσεις φιλοξενίας

5 συνηθισμένα λάθη των μικρών επιχειρήσεων σχετικά με την παρουσία τους στο διαδίκτυο

Είναι σημαντικό για τις μικρές επιχειρήσεις να γνωρίζουν με ποιον τρόπο θα δημιουργήσουν μια σταθερή και επιτυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο. Εδώ θα αναφέρουμε μερικά από τα πιο συνηθισμένα λάθη που μπορούν να αποφύγουν το 2017.

Continue Reading5 συνηθισμένα λάθη των μικρών επιχειρήσεων σχετικά με την παρουσία τους στο διαδίκτυο

7 ενδιαφέροντα στατιστικά δεδομένα για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Στο άρθρο αυτό συγκεντρώσαμε ορισμένα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για το ηλεκτρονικό εμπόριο που προσφέρουν χρήσιμα συμπεράσματα σε όσους διαχειρίζονται ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Continue Reading7 ενδιαφέροντα στατιστικά δεδομένα για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Διαφήμιση στο Facebook σε 6 βήματα

Η διαφήμιση στο Facebook αποτελεί μια από τις συνηθέστερες επιλογές διαφήμισης τα τελευταία χρόνια. Στο άρθρο αυτό θα δείξουμε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε εύκολα μια διαφήμιση στο Facebook σε 6 βήματα.

Continue ReadingΔιαφήμιση στο Facebook σε 6 βήματα

5 απλές πρακτικές SEO για να ξεκινήσετε το blog σας

Το άρθρο αυτό προϋποθέτει ελάχιστες ή καθόλου γνώσεις πάνω στο SEO και θα σας δείξει ορισμένες βασικές τεχνικές που πρέπει να ξέρετε.

Continue Reading5 απλές πρακτικές SEO για να ξεκινήσετε το blog σας